Torment av Lauren Kate

 
 
Titel och orginaltitel: Torment
Författare: Lauren Kate
Sidor: 480 sidor
Förlag: Corgi Childrens
 
Handling

I del två av Fallen serien, byter hon skola igen. Nu för att Daniel inte anser att hon är i säkerhet på Sword & Cross, utan måste skyddas till varje pris. Det finns de som till varje pris vill se henne död, och han är villig att göra vad som helst för att skydda henne.
I skolan får hon lära sig om sina tidigare liv, och hon börjar alltmer att tvivla på deras förhållande. Vad är det han gömmer och vilken sida står han på egentligen?? Och är det menat att hon ska vara med någon annan?

Omdöme

Boken börjar återigen i samma krypande takt, långsamt får man följa med in i hennes nya liv på skolan, och hur hon tar flera ogenomtänkta beslut. Samma impulsiva hon har inte ändrats mycket. Ju mer hon får veta om sitt förflutna, tycker man ju att hon borde lära sig att vara mer försiktig. Men hon gör snarare tvärtom, och det kan irritera mig lite. Om hon är rädd om sitt liv, borde hon lyssna på alla som säger åt henne att sakta ner. I hela boken tycks hon nu göra revolt. Hon börjar åter igen ifrågasätta deras relation. Tänk om det är menat att hon ska vara med någon annan? Cam, eller varför inte Miles? Daniel ser hon knappt och hon hoppar mellan att lita på honom och misstro honom. Älska honom, eller ta anstånd från honom. Den här följer samma mönster som andra bok serie följer, bok nummer två är mörkare än alla andra böcker. Så håller hoppet till att del tre är positivare. Även om boken slut hade ett väldigt oväntat slut, som verkligen överraskade en glatt. Kommentera inlنgget hنr:

Namn:
Kom ihهg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback