Legend av Jude Deveraux

 
 
Titel: Legend
Författare: Jude Deveraux
Sidor: 404 sidor
Förlag: Gallery books
 
Handling
Hennes bröllop närmar sig snabbt, och hyllade kocken Kady Long visste att hon var den lyckligaste kvinnan vid liv.....tills hon hon halkade in i en satin bröllopsklänning hon hittade i en antikaffär och drabbades av yrsel. När hon vaknade upp var hon i den dammiga västra staden Legend, Colorado - där en hängning var på väg att börja. Snabbt räddar hon mannen Cole Jordan och finner en lång och stillig man.
 
Nu är det Kadys tur att värna "hans" hjälp att hitta en väg tillbaka hem. Men snart upptäcker hon en passion som hon vet bara lever i Legends - tills Cole avslöjar en hemlighet som förenar dem på ett sätt som Kady aldrig kunnat föreställa sig.

Omdöme

Ännu en tidsresande bok av Jude Deveraux. Den här gången till Colorado. Ja, jag gillar dessa tidsresande böcker. Tänk er 1700 talets usa. Ett land som håller på att byggas upp, små städer, gruvor. Där möts två människor. Utpekad av hennes arabiska prins som hon drömt om på nätterna, i hela sitt liv. Sådär sockersött som några böcker bara kan bli. Kommentera inlنgget hنr:

Namn:
Kom ihهg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback